Rullader i crock potten
Har laddat pottan med rullader idag, lagom klart tills gubben kommer hem. Så lätt och smidigt. Går förstås att göra dom i ugnen också, 175 grader 1,5-2 timmar.
Ett litet tips är att man tar spagetti istället för tandpetare att hålla ihop rulladen med. Slippa kladda med tandpetaren, bara att mumsa i sig.

Ca 800 gr lövbiff
2 burkar creme bonjour ost pepparrot
100 gr philidelphiaost
Dijonsenap
1-2 morötter
1 st gul lök
Riven pepparrot (kan uteslutas)
Oxfond
Ca 1/2 dl vatten
grädde
börja med att blanda ihop bägge ostsorterna, tillsätt riven pepparrot efter smak.
skala och strimla både lök och morot, jag använde en julienneskärare, har du ingen så använd kniv.
lägg upp lövbiffen på en skärbräda, salta peppra, bred på lite av ostmassan, sen lite dijonsenap, fördela på lök och morot, rulla sedan ihop till rullader och fäst med spagetti/tandpetare.
Se till att du får kvar lite ostmassa till såsen senare.
Smörj botten på pottan innan du lägger ner dom.
Blanda ihop fond och vatten, häll över rulladerna och sätt den på låg (1) värme 6 timmar.
När det återstår en timme blanda i grädde och ostmassan, låt koka sista timmen.
Servera med potatismos el hasselbackspotatis gelé och en krispig sallad.
Smaklig spis !!