Krämig pasta med svamp och chevre
Detta blir mitt första inlägg på bloggen på flera år, hoppas på att jag ska ha både tid och lust att fortsätta. Viktigt tycker jag det är att ni kommenterar och gillar mina inlägg, annars tappar jag sugen.

Blev så sugen på pasta idag, så jag googlade runt på recept och fastnade för detta. Så gudomligt gott och lättlagat, snabbt gick det också och det är viktigt när man har jobbat hela dagen. Receptet kommer från www.hemtrevligt.se.
Ni behöver:
- 1 liter svamp (jag tog kantareller)
- 1 st gul lök
- 2 st vitlöksklyftor
- smör
- 1,5 dl vitt vin
- 3 dl grädde
- flingsalt
- nymald svartpeppar
- 350 gr pasta
- 2 dl hackad persilja
- 200 gr chevre
- 50 gr rostade pinje (jag tog valnötter)
1. Rensa och dela svampen i mindre bitar, finhacka gula löken och vitlöken. Fräs svamp och lök med smör tills vätskan kokat in.
2. Tillsätt vitlök och vin och låt vinet koka in. Häll på grädde och koka på svag värme under lock ca 5 minuter. Salta och peppra.
3. Koka pasta och häll av. Blanda pasta, sås, persilja smulad chevre och toppa med pinje.
