Panerad fisk 🐟

(null)


Vi Ă€ter fisk alldeles för sĂ€llan, det Ă€r ju sĂ„ gott. Varje sommar sĂ€ger vi att vi ska fiska mer och fylla frysen med fisk, framförallt abborre, godaste fisken om ni frĂ„gar mig. Men det blir aldrig av, sĂ„ dĂ„ fĂ„r man köpa fisken pĂ„ Bua. 
Att göra egen remouladsĂ„s till förhöjer hela mĂ„ltiden och det tar inte lĂ„ng tid. 

Johan panerade torsk och gjorde sin egna remouladsĂ„s, kokt potatis och gröna Ă€rtor. SĂ„ enkelt men sÄÄÄ gott. 

RemouladsĂ„s 

2 dl crĂ©me frachie 
1 dl majonnĂ€s 
1 dl bostongurka 
1 msk senap
Salt peppar
1 Hanna Karlsson:

skriven

Vi Àter ocksÄ fisk vÀldigt sÀllan. Skulle vilja Àta det mer.

Svar: ja, och vi som har sÄ fina fiskevatten hÀr uppe i norra dalarna :)
Monica Alfredsson

Kommentera hÀr: