Bookmakertoast
Jobbat hela dagen till 18.00 och kommer hem hungrig och sugen på ett glas rött. Bara atta sätta sig till bords och mumsa i sig en helt underbar bookmakertoast som älsklingen lagat, och jag fick dubbla äggulor.

Du behöver
- 4 skivor surdegsbröd
- 4 skivor biff (à 150-200 g styck)
- 1 romansallad
- 2 msk skånsk senap
- 1 msk honung
- 2 dl creme fraiche
- färsk pepparrot
- 3 tomater
- 4 ägg
- smör
- olja
Blanda allt till såsen:
Creme fraiche
skånsk senap
honung
salt, peppar
Stek köttet till 56 grader, låt vila 10 minuter.
Under tiden steker du brödet i lite olja, hackar en god sallad, river pepparot, separerar äggen.
Montera ihop toasten:
Ta en rejäl sked med sås på brödet, sen kött, myyyycket pepparrot på det och sist men absolut inte minst, äggulan. Ät och njut med ett glas rött.