Bookmakertoast

Jobbat hela dagen till 18.00 och kommer hem hungrig och sugen på ett glas rött. Bara atta sätta sig till bords och mumsa i sig en helt underbar bookmakertoast som älsklingen lagat, och jag fick dubbla äggulor.
  (null)

 

Du behöver

  • 4 skivor surdegsbröd
  • 4 skivor biff (à 150-200 g styck)
  • romansallad
  • 2 msk skånsk senap
  • 1 msk honung
  • 2 dl creme fraiche
  •  färsk pepparrot
  • tomater
  • ägg
  • smör
  • olja
 
Blanda allt till såsen:
Creme fraiche
skånsk senap
honung
salt, peppar
 
Stek köttet till 56 grader, låt vila 10 minuter.
 
Under tiden steker du brödet i lite olja, hackar en god sallad, river pepparot, separerar äggen.
 
Montera ihop toasten:
Ta en rejäl sked med sås på brödet, sen kött, myyyycket pepparrot på det och sist men absolut inte minst, äggulan. Ät och njut med ett glas rött.
 
 


Kommentera här: